[MSI] P5: Punts de restauració


Restaurar Sistema serveix per a tornar l’equip a un estat de funcionament anterior. Això és molt útil per a desfer els canvis en el sistema i tornar a un punt en què l’ordinador funcionava correctament. Amb això no perdrem els nostres arxius, però sí aquells programes instal·lats després de la data triada.

Per a poder restaurar sistema és imprescindible tenir punts de restauració. Una característica important que porta Windows és el fet de permetre crear punts de restauració, amb la finalitat de guardar en ells la configuració del nostre equip en un moment determinat.

D’aquesta manera, en cas de tenir un problema de configuració per causa d’un programa o una altra causa semblant, podrem restaurar la configuració del nostre equip al moment en què hem creat un punt de restauració, configuració en què el nostre equip funcionava correctament.

El propi sistema crea els seus propis punts de restauració, però és recomanable crear-ne un quan realitzem un canvi important de programari o maquinari en el nostre equip.


ACTIVITAT

Llegeix atentament els apunts dels enllaços de dalt i després segueix aquests passos al teu PC.1. Crea un punt de restauració, anomena’l "DIA ZERO".

2. Instal·la els jocs de Windows (Panel de control -->; Programas --> Activar o desactivar las características de Windows -->; Juegos).

3. Comprova si hi ha jocs en el Menú d’inici (fes una captura de pantalla).


4. Crea una carpeta en l’escriptori anomenada "Restauració".

5. Crea dins de la carpeta anterior un fitxer de text amb el bloc de notes anomenat "prova_restauració.txt" que tingui escrit "Això és una prova de restauració".

6. Restaura el punt de restauració "DIA ZERO" creat anteriorment.PRÀCTICA

* Nom de l’entrada en el teu blog: P5: Punts de Restauració
* ETIQUETA: MSI


1. Després de restaurar el DIA ZERO, el teu equip ha mantingut la carpeta i el fitxer o han desaparegut?

2. I els jocs, hi són? Posa la captura de pantalla que ho demostri.

3. Explica en què consisteix un punt de restauració i quins passos has seguit per fer-lo. Posa captures de pantalla.

4. Fes un punt de restauració anomenat "Escriptori". Després, canvia el fons d'escriptori i torna enrere per veure què passa. Es posa el nou o el d'abans?

5. Tria l'opció correcta en la següent frase: 

- Després d'un punt de restauració, els canvis en els programes de Windows (SÍ/NO) es veuen afectats. Així mateix, els fitxers d'usuari (SÍ/NO) es veuen afectats.

Entrada extreta de PCPI IES Santo Domingo Savio

Comments

No responses to “[MSI] P5: Punts de restauració”

Publica un comentari a l'entrada