Calendari matrícula curs 2014 - 2015


PERÍODE MATRÍCULA PER AL CURS 2014 - 2015


   Ja tenim la informació sobre el calendari de les matrícules.

A) Faré 2n PQPI (Mòduls Voluntaris) a Sa Colomina

   Heu de fer la matrícula del 18 al 23 de juliol. Els impresos de matrícula es poden descarregar de la web del centre o des d'aquí.

B) Faré 2n PQPI (Mòduls Voluntaris) a un altre centre

   Heu de fer la RESERVA DE PLAÇA. Cal emplenar la sol·licitud i presentar-la entre el 9 i el 27 de juny. Per fer la reserva també necessitareu un certificat com que heu acabat el curs, cosa que encara no heu fet. He parlat amb secretaria i com el lliurament de notes és el 20, aquest dia, tindreu apunt el certificat també. Així, en recollir-ho, podreu anar al centre on us voleu matricular i fer la reserva.

   Després de la reserva, si sortiu al llistat d'admesos, haureu de matricular-vos del 18 al 23 de juliol al centre on vulgueu anar. 

C) Faré un cicle formatiu de Grau Mitjà


   Si heu aprovat 1r de PQPI podeu matricular-vos a QUALSEVOL cicle formatiu, no sols d'informàtica. Ara bé, heu de fer també la reserva de plaça i presentar un certificat de notes. Cal emplenar la sol·licitud i presentar-la entre el 16 de juny i el 2 de juliol.

   Després de la reserva, si sortiu al llistat d'admesos, haureu de matricular-vos del 18 al 23 de juliol.
  
D) Faré FP Bàsica

  Aquest curs, a causa del canvi de legislació, els alumnes que no promocionin a juny haureu de fer també la reserva de plaça per a la FP Bàsica. Cal emplenar la sol·licitud i presentar-la entre el 16 de juny i el 2 de juliol.

   Després de la reserva, si sortiu al llistat d'admesos, haureu de matricular-vos del 18 al 23 de juliol en el centre on heu demanat els estudis.

E) Escola d'adults

  Del 12 al 25 de setembre matrícula de les persones de nova incorporació en un centre d'educació de persones adultes.

Comments

No responses to “Calendari matrícula curs 2014 - 2015”

Publica un comentari a l'entrada