[MCI] AA2: Pel·lícula "Jocs de Guerra"


"Jocs de Guerra" és una pel·lícula que en el seu moment va fer que un munt d'al·lots volguessin fer-se informàtics. Encara que tecnològicament està antiquada, informàticament parlant és correcta, tot el que David (el protagonista) fa amb el seu ordinador era possible en aquella època.

En finalitzar la pel·lícula heu de respondre aquestes preguntes. Entreu al Moodle, dintre de MCI a l'activitat AA2 del tema 3.

També podeu posar comentaris amb dubtes tecnològics sobre la pel·lícula.

PREGUNTES

1. David té la capacitat d'accedir a l'ordinador del col·legi. Això és degut a un problema de seguretat informàtic. Explica com ho fa. Quin creus que és el problema de seguretat?

2. Què fa una vegada que accedeix a l'ordinador del col·legi? Creus que és això un delicte?

3. David accedeix a l'ordinador de Comando Aeroespacial Nord-americà de la Defensa (NORAD). Amb quina finalitat?

4. Què és una "puerta trasera" en informàtica? Quina és la "porta del darrere" de l'ordinador de defensa? Com ho esbrina?

5. Com s'anomena a les persones que accedeixen a altres sistemes informàtics sense permís dels seus propietaris mitjançant una porta posterior?

6. Creus que existeix o podrà existir un ordinador com Joshua? Raona la teua resposta. Veus algun perill en que existeixi?

7. Explica per què diu Joshua al final de la pel·lícula la següent frase "Extraño juego. La única manera de ganar es no jugar".

8. REDACCIÓ: Escriu la teua opinió de la pel·lícula. Per exemple pots parlar de què t'ha paregut en general, quina part t'ha agradat més, quins canvis informàtics s'han produït des que es va fer la pel·lícula fins ara o què és real i què és ficció.

Informació extreta de PCPI El Casar

Comments

No responses to “[MCI] AA2: Pel·lícula "Jocs de Guerra"”

Publica un comentari a l'entrada