[TIC] A8: Windows 8

Windows 8 és el nou sistema operatiu de Microsoft. A classe hem provat diverses coses amb ell i hem vist que la principal novetat és la incorporació de Metro que és una interfície gràfica enfocada a dispositius tàctils com tablets.Ara bé per a cada Windows existeixen bàsicament dos tipus de llicència:


- Completa (Retail): els productes de Windows s'adquireixen a través d'una botiga (física o en línia), tenen llicències individuals i s'activen en línia o per telèfon.

- Actualització (Upgrade): aquestes llicències són més barates. Estan dirigides als usuaris que ja tenen una llicència de la versió anterior del sistema operatiu Windows i que volen canviar al nou. Per exemple, l'actualització de Windows 7 a Windows 8.

Cada còpia adquirida ve amb un únic producte clau (imprès en l'envàs del producte), que l'usuari introdueix durant la instal·lació del producte per realitzar l'activació en línia o per telèfon.


ACTIVITAT


1. Esbrina el preu de l'actualització de Windows 7 a Windows 8.1. Demostra-ho incloent l'enllaç d'on has agafat la informació.

2. Completa la següent taula amb el preu i l'enllaç de la pàgina d'on ho has trobat. Pots buscar a Microsoft, APP, Alternate, Beep, PCComponentes... Però han de ser botigues OFICIALS. No són vàlids llocs com Ebay.

3. A quins dispositius s'instal·la·la Windows RT. Demostra-ho incloent l'enllaç d'on has agafat la informació.

4. Si un client et demana que necessita tenir l'Escriptori Remot de Windows, quina versió de Windows 8.1 li oferiries: Pro o RT? Justifica la resposta amb una captura de pantalla, si cal.

5. El Windows 8 té tres productes diferents: RT, Windows 8.1 i Windows 8.1 Pro. Per què creus que n'han fet tants? Això és bo o dolent? Tu quin compraries?


6. A la web de Microsoft apareix un producte anomenat Windows 8.1 Pro N. Què significa aquesta N?

Comments

No responses to “[TIC] A8: Windows 8”

Publica un comentari a l'entrada