[MSI] A4: Escriptori Remot de WindowsAvui veurem l'escriptori remot de Windows. Per a veure més informació sobre on es troba l'accés al programa i les seves funcions, consulteu el següent document. Recorda que quan entres amb aquesta funció, has de conèixer l'usuari i contrasenya de l'equip on vols accedir.

ACTIVITAT

Per fer que funcioni l'escriptori remot, cal que l'habilitis. Al document anterior veuràs com fer-ho.

1. Habilita la funció de l'escriptori remot de la teva màquina. Fes una captura de pantalla de les opcions marcades i assenyala-les amb un cercle o fletxa. Posa la captura a un document de writer.

2. Connectat per escriptori remot al PC d'un company i contesta aquestes preguntes:

  • a) Pots copiar i enganxar un text del teu escriptori al remot on et connectes?

  • b) És possible copiar un fitxer de la teva màquina i enganxar-lo a la del teu company?

3. Com heu comprovat en connectar-vos al PC del company, el seu fons d'escriptori NO surt, surt un fons negre. Això és perquè la connexió sigui més ràpida. Però hi ha una opció per canviar-ho. Esbrina-ho! 

  • a) Habilita la la funció que ho permet. Fes una captura de pantalla de les opcions marcades i assenyala-les amb un cercle o fletxa. Posa la captura a un document de writer.

  • b) Entra al PC del company i fes una altra captura la pantalla on es vegi el seu fons. Posa la captura a un document de writer.

4.Compara l'escriptori remot amb el VNC. Digues quins avantatges i inconvenients té.


Penja el document al Moodle

Comments

No responses to “[MSI] A4: Escriptori Remot de Windows”

Publica un comentari a l'entrada